Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 307 гости и нема членови

11Претседателот на НСФГМ, Тихо Русовски, со стипендистите Спортска надеж, Давор Талески и Самир Цеховиќ.
Тренинг атлетика на граски стадион.