Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 27 гости и нема членови

ССРИ-Кисела Вода во соработка со СФКГ-СЛОБОДА- Скопје ги известува сите
Заинтересирани спортисти со телесна инвалидност, слепи и слабовидни лица, глуви и наглуви лица и останати категории на инвалидност членови на ССРИ-Кисела Вода и спортистите од останатите Општини на град Скопје дека ке се спроведат Општински натпревари во спортовите: 
Пинг Понг, Стрелаштво и Атлетика 
Пинг Понг- 17-05-2017г (среда) од 17 часот


Категории: 
1. 6-8, 9и10 мажи телесна инвалидност
2. 6-10 жени телесна инвалидност
3. ............................ мажи глуви и наглуви лица
4. ............................ жени глуви и наглуви лица
Пријавување до 17-05-2017 до 16.30 часот во ССРИ-Кисела Вода или на тел:070720222 Димитар Илиевски
Стрелаштво: сериска пушка-пиштол 19-05-2017г (петок) од 17 ч
1. Мажи и жени телесна инвалидност - SH1 и SH2 
2. Глуви и наглуви лица мажи и жени
Пријавување во ССРИ Кисела Вода понеделник среда и петок од 17-21ч до 18-05-2017 год до 19 часот
Атлетски повекебој- фрлачки дисциплини 21-05-2017г (недела) 10 часот Игралиште на СФКГ-СЛОБОДА помошен терен Копје диск и Ѓуле
Категории:
1. Слепи и слабовидни лица мажи и жени
2. Глуви и наглуви лица мажи и жени
3. Лица со телесна инвалидност: мажи и жени 
4. Лица со останати категории на иннвалидности