Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 22 гости и нема членови

СВЕТОТ НА ТИШИНА


10.април.2010 сабота 11,оо час
15.април.2010 четврток 12,оо час


Емисијата Светот на тишина на ТВ МТВ 1 во целост е посветена на Националната спортска федерација на глуви на Македонија.