Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 38 гости и нема членови

Доделено признание на Јово Момировски спортист на 20 век,по повод  5 години од регистрацијата на НСФГМ

Јово и Тихо

Јово

Собрание

НСФГМ-годишно Собрание

- Усвоени Статутарни измени на НСФГМ

- Усвоена програма за работа за 2011 год.

- Усвоен финансовиот план за 2011 год.

Дел од собранието

 Дел од собранието

Дел од собранието

Дел од собранието

Дел од собранието