Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 269 гости и нема членови

Андреј Стојаноски

Андреј Стојаноски и градоначалникот на град Скопје 

Добитници на плакети 

Андреј Стојаноски и претседателот на НСФГМ Тихо Русоски 

Андреј Стојаноски, генералниот секретар, и тренерот Боро Блажевски