Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 317 гости и нема членови

Мице Башески државен првак во шах(од лево)

Мице Башески државен првак во шах(од лево)

Денеска почина истакнатиот македонски спортист и повеќекратен државен првак во шах Мице Башески.

Погребот ќе се одржи утре петок 18.02.2011 г. во Прилеп