Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 31 гости и нема членови

Индира КастратовиќИндира Кастратовиќ

Денеска(17.03.2011) во организација на Спортската федерација на глуви на Македонија,се одржа средба на нашата најуспешна ракометарка, на сите времиња Индира Кастратовиќ со глувите ученици од ЦОР Партенија Зографски.

Индира и учениците

Повод на средбата беше од мотивирачки фактор,како учениците би се запознаеле, повеќе за можностите кои ги носи спортот,како позитивен сегмент од нивниот живот. Подобар презентер во моментот,не можеше да биде никој,од од нашата спортска легенда и пред се хуманист, Индира Кастратовиќ.

Индира и учениците