Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 322 гости и нема членови

Бобан Бабунски и Зоран Бошковски-Чоко со учениците

На средбата

Во организација на Националната спортска федерација на глуви на Македонија,во присуство на Претседателот Тихо Русовски и Генералниот секретар Дамир Розман, се продолжи со организирање на посети на познати Македонски спортски звезди на учениците во средното училиште за глуви Партенија Зографски - Скопје.

По минатонеделното гостување на ракометната легенда Индира Кастратовиќ, со учениците во краток разговор за почетоците на фудбалската кариера разговараа поранешните македонски фудбалски репрезентативци Бобан Бабунски и Зоран Бошковски-Чоко.

На средбата

Учениците во Партенија Зографски - Скопје

По разговорот, во салата на училиштето,репрезентативците одиграа тренинг натпревар со неколку состави на учениците.

Бабунски и Чоко со учениците во салата за мал фудбал

Дел од тренинг - натпреварот

Дел од тренинг - натпреварот

Бабунски и Чоко со Раководството на НСФГМ