Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 345 гости и нема членови

Националната спортска федерација на глуви на Македонија, со поддршка на Агенцијата за млади и спорт на Македонија, набави спортска опрема.

Дел од опремата е дадена и нашите спортисти веќе настапија во неа:

- Фудбалски клуб на глуви „Слобода“ (против Бугарија)

- Футсал репрезентацијата до 16 години (Прешов - Словачка)

- Андреј Стојановски (Светско првенство во пливање - Коимбра, Португалија)

Во продолжение, новата спортска опрема ни ја претставува манекенката Емилија Розман.

Емилија Розман

Емилија Розман

Емилија Розман

Емилија Розман

Емилија Розман

Емилија Розман

Емилија Розман

Емилија Розман