Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 245 гости и нема членови

Опрема за учениците од „Кочо Рацин“ - БитолаПотпретседателката на Националнта Спортска Федерација на глуви на Македонија, Г-ѓа Маја Маркова, на учениците од училиштето за глуви „Кочо Рацин“ - Битола, кои ја претставуваа репрезентацијата на глуви на Македонија во футсал до 16 години, во Прешов - Словачка, им предаде комплет тренерки, кои НСФРГМ ги набави со поддршка на Агенцијата за млади и спорт на Македонија.

Опрема за учениците од „Кочо Рацин“ - Битола

Опрема за учениците од „Кочо Рацин“ - Битола

Опрема за учениците од „Кочо Рацин“ - Битола

Опрема за учениците од „Кочо Рацин“ - Битола