Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 48 гости и нема членови

По покана на Претседателот на Република Македонија, Г-дин Ѓорѓи Иванов, делегација на Националната Спортска федерација на глуви на Македонија присуствуваше на доделувањето на Ордените за заслуги за народ на членовите на кошаркарската репрезентација на Македонија. Дел од атмосферата ја пренесуваме преку фотографии.

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ

Ордени за заслуги за народ