Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 33 гости и нема членови

123По трет пат, пливачот Андреј Стојаноски е добитник на признанието „Спортски Оскар 2013“ во категоријата - лица со инвалидност.

Немаше да биде грешка ако Андреј беше прогласен за апсолутно најдобар спортист во Македонија за 2013 година, бидејќи е единствен спортист во Македонија кој е категоризиран врз основа на Закон за спорт - Спортист од светска категорија.

Во секој случај му честитаме на успехот.

View the embedded image gallery online at:
http://deafsports.org.mk/index.php/21-/92-2013#sigFreeId98c3f56cb4