Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 275 гости и нема членови

На 25.03.2014  одржано е Изборно Собрание на НСФГМ, на кое учествуваа сите делегати, избрани во своите општински спортски здруженија. Од предложените 15 кандидати за избор на Извршниот одбор, избрани се 7:
Пепица Стојкова - Кавадарци, Тихо Русовски - Скопје, Стојан Панов - Скопје, Радмила Периќ - Гевгелија, Томе Стојаноски - Прилеп, Мартин Ангелов - Битола и Фикрет Мехмед - Скопје.
Извршниот одбор на посебна седница, за нов (стар) претседател го избра Тихо Русовски, а за потпредседател Радмила Периќ.