Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 49 гости и нема членови

12Започнаа подготовките за државно првенство во стрелаштво за 2015 год.
Сите членови да се обратат околу општинските натпревари во општинските Сојузи за спорт и рекреација на инвалиди.
 
 
 
 
 .