Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 281 гости и нема членови

Спорска манифестација „Баскет 2008“ - Охрид, 18.10.2008

Учествуваа 16 екипи во машка конкуренција и 8 екипи од женска конкуренција, од вкупно 16 градови од републиката.

Спортска манифестација „Баскет 2008“ 

Пласман во машка конкуренција:

1. Кавадарци

2. Струга

3. Куманово

Екипите од: Куманово, Кавадарци и Струга

 Финале во женска конкуренција

Пласман во женска конкуренција:

1. Кавадаци

2. Струга

3. Гостивар 

 Финалистките во женска конкуренција

 Прогласување на победниците