Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 48 гости и нема членови

22Државно првенство во пинг понг 16.10.2016 г Кавадарци, во организација на НФСРИМ-МПК и НСФГМ.
Златен медал-Славчо Манчев
Сребрен-Алим Алимовски
Бронзен-Томица Стојаноски