Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 34 гости и нема членови

1Резултати


Фрлачки дисциплини:
Златен медал Данијел Михајловиќ
Сребрен медал Серџан Османовски
Бронзен медал Зоран Мидоски
Тркачки дисциплини 100 и 200 м.
Златен медал Емрак Катановски
Сребрен медал Самир Цеховиќ
Бронзен медал Давор Талески