Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 43 гости и нема членови

1Започна тренажен процес со нови ученици од ЦОР „Партение Зографски“ - Скопје.

 

 

 

.