Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 57 гости и нема членови

3РЕЗУЛТАТИ ВО ПОЕДИНЕЧНА КОНКУРЕНЦИЈА

1. Садик Велиов - Штип
2. Жарко Михајловски - Кочани 
3. Шабан Алиевски - Куманово

 

 

РЕЗУЛТАТИ ВО ЕКИПЕН ПЛАСМАН
1. Штип
2. Куманово
3. Кочани

БАЛКАНСКИ ПЛАСМАН
1. Бугарија
2. Штип
3. Куманово