Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 11 гости и нема членови

7Државно првенство во пинг понг на ден 26.11.2017 год. Кавадарци. Во организација на НФСРИМ И НСФГМ

Резултати жени :
1. Виолета Стаматоска - Скопје
2. Гордана Стаматоска - Скопје
3. Ангелина Гикова - Неготино
4. Маја Јовановиќ - Скопје
5. Валентина Милева - Кавадарци

Резултати мажи :
1. Ристо Гиков - Неготино
2. Павле Стаматоски - Скопје
3. Драган Зафировски - Скопје