Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 71 гости и нема членови

2Екипно државно првенство во шах по повод 3ти декември денот на инвалидите. Во организација со НСФРИМ И НСФГМ

Резултати :
1. Слепи
2. Телесни
3. Цивилни
4. Глуви