Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 63 гости и нема членови

Домашни првенства

 Андреј Стојаноски

На последното зимско првенство во пливање кое се одржа на 24-ти и 25.04.2010 во базенот Младост, Андреј е прогласен за најдобар пливач во категорија кадети 15 и 16 години. Со освоени 5 први, 2 втори и 7 трети места беше најдобар во своја категорија и го доби пехарот за најдобар кадет.

Андреј Стојаноски