Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 310 гости и нема членови

Државно првенство во стрелаштво 2007 

Постигнати резултати:

Мажи: 

 1 место   Светлан Седмаков 
 2 место   Васил Љомов 
 3 место   Методија Зекманов 

 Васил Љомов, Светлан Седмаков, Методија Зекманов

Жени:

 1 место   Охрида Трајковска 
 2 место   Атанаса Мариќ 
 3 место   Анета Љомова 

 Атанаса Мариќ, Охрида Трајковска, Анета Љомова