Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 19 гости и нема членови

Сенат Османовски

На поединечното државно првенство во атлетика кое се одржа на новата патека во Охрид,нашиот олимпијец Сенат Османовски,постигна извонреден резултат,освојувајќи го 3-тото место во Македонија.

Табела