Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 245 гости и нема членови

1-во Државно првенство во куглање - 24.01.2009 година - Скопје

1-во Државно првенство во куглање

 1-во Државно првенство во куглање

Резултати:

Машка конкуренција:

 

 1   Методија Зекманов   Скопје   148 
 2   Горан Трајанов   Гевгелија   127 
 3   Лазар Ралев   Скопје   126 
 4   Васко Марков   Скопје   114 
 5   Илија Илиевски   Охрид   98 
 6   Тихо Русовски   Скопје   84 
 7   Цанде Гелов   Кавадарци   77 
 8   Мартин Ангелов   Битола   75 
 9   Тодор Гиков   Куманово   69 
 10   Томче Стојановски   Прилеп   68 
 11   Велију Газменд   Струга   29 

 Победниците во машка конкуренција со претседателот на НСФГМ

 

Женска конкуренција:

 1   Радмила Периќ   Гевгелија   77 
 2   Маја Маркова   Скопје   66 
 3   Весна Трајковска   Скопје   65 
 4   Стојна Гелова   Кавадарци   53 
 5   Ирена Калајџиска   Струга   40 
 6   Хермина Гикова   Куманово   14 


Победничките со претседателот на НСФГМ

Победниците на Државното првенство во куглање