Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 41 гости и нема членови

Националната Спортска Федерација на глуви на Македонија и Националниот Сојуз на глуви и наглуви на Македонија, на 01.10.2011 година (сабота), традиционално ќе ја организираат спортската манифестација „Одбојка на плажа 2011“ и „Баскет 2011“. Манифестацијата ќе се одржи во хотел „Далјан“- Охрид. Како и секоја година, така и оваа, очекуваме голем одзив кај глувите спортисти од цела Македонија.

Одбојка на плажа и Баскет 2011

Одбојка на плажа и Баскет 2011