Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 312 гости и нема членови

Постигнати резултати од Спортската манифестација „Одбојка на плажа и Баскет 2011“ одржана во Охрид.

Одбојка на плажа и Баскет 2011

Одбојка на плажа - жени

1. Скопје

2. Струга

3. Охрид

Одбојка на плажа и Баскет 2011

Одбојка на плажа - мажи

1. Скопје

2. Прилеп

3. Кавадарци

Одбојка на плажа и Баскет 2011

Баскет - жени

1. Скопје

2. Струга

3. Куманово

Одбојка на плажа и Баскет 2011

Баскет - мажи

1. Скопје

2. Гевгелија

3. Кавадрци

Одбојка на плажа и Баскет 2011

За апсолутно најдобар играч на манифестацијата е прогласен Стефче Петрушевски од Скопје.

Одбојка на плажа и Баскет 2011

Одбојка на плажа и Баскет 2011