Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 253 гости и нема членови

Прво место за СДГ Слобода
 
001Со учество на 10 екипи од 6 држави: Македонија, Србија, Турција, Бугарија, Албанија и Косово, во крајно драматично финале, СДГ Слобода го освои првото место совладувајќи ја екипата на МФЦ Хопес од Софија-Бугарија.

Finalni rezultati:
SDG Sloboda - FC APOKM Grcija 8:2
MFC HOPES Sofija- FC APOKM Grcija 8:0
SDG Sloboda - MFC HOPES Sofija 2:1
Пласман:

1.SDG Sloboda Skopje
2.MFC HOPES Sofija Bugarija
3.FC APOKM Grcija
4.COUR Partenija Zografski Skopje
5.Home Store Istanbul Turcija
6.AKJGJSH Kosovo Pristina
7.SDG Nisava Nis Srbija
8.SGN Skopje 
9.SDG Veterina Leskovac Srbija
10.TEAM Tirana Albanija