Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 54 гости и нема членови

7На 05.10.2014 година во Охрид се одржа Државното првенство во Пинг-понг.
На првенството беа постигнати следните резултати:
 
1. Јетон Велију
2. Ивица Јовановски
3. Томица Стојановски
Полуфинале:
Стевоски - Велију 0:2
Јовановски - Стојановски 2:0
За трето место:
Стојановски - Стевоски 2:0
Финале:
Велију - Јовановски 2:0