Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 240 гости и нема членови

Домашни првенства

Спорска манифестација „Баскет 2008“ - Охрид, 18.10.2008

Учествуваа 16 екипи во машка конкуренција и 8 екипи од женска конкуренција, од вкупно 16 градови од републиката.

Спортска манифестација „Баскет 2008“ 

Пласман во машка конкуренција:

12Започнаа подготовките за државно првенство во стрелаштво за 2015 год.
Сите членови да се обратат околу општинските натпревари во општинските Сојузи за спорт и рекреација на инвалиди.
 
 
 
 
 .

7На 05.10.2014 година во Охрид се одржа Државното првенство во Пинг-понг.
На првенството беа постигнати следните резултати:
 
1. Јетон Велију
2. Ивица Јовановски
3. Томица Стојановски

11НСФГМ во соработка со НФСРИМ го одржа финалето на Државното првенство во стрелаштво на 04.10.2014 во Охрид.
На Првенството беа постигнати следните резултати:
 
1.Светлан Седмаков
2.Мартин Ангелов
3.Даниел Михајловиќ
 

Подкатегории