Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 73 гости и нема членови

Вчерашниот слободен ден Македонскиот олимписки тим го искористи за посета на средното училиште Ли Шен.

Средно училиште

 Средно училиште

Таму беа со воодушевување пречекани од учениците кои сите овие денови на спортските борилишта ги бодрат нашите спортисти.

Поклон

 Средно училиште

Училиштето Ли Шен организираше и свечен ручек за нашиот тим во еден од најлуксузните хотели во Тајван, како и посета на позначајно културно историски знаменитости на Тајпеј.

Еден од најлуксузните хотели

Знаменитост

Знаменитост