Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 43 гости и нема членови

Нашиот најуспешен спортист продолжува со успесите и освојување медали.

Андреј Стојаноски

Стојаноски Андреј настапи на два митинга во Србија

  Андреј Стојаноски

 Во Јагодина на 200 м слободно го освои 2-то место,со личен рекорд.

 Во Ниш беа постигнати уште подобри резултати, на 100м делфин и 200м делфин ги освои 2-те места, додека на 100м слободно го освои 3-тото место.

  Андреј Стојаноски со  конкуренцијата

 Андреј со конкуренцијата

 Резултатите имаат своја тежина,бидејки Стојаноски Андреј настапи во конкуренција со пливачи кои слушаат.