Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 35 гости и нема членови

Андреј со пехарот

На 08.05.2010 Андреј настапи на Шаренградскиот куп во Крушевац, Србија. Во конкуренција од пливачи од Србија, Бугарија, Словачка, БиХ и Македонија настапи во две дисциплини 100м слободно и 100м делфин. И во двете беше трет.

Андреј со пехарот