Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 30 гости и нема членови

Bowling

 Нашите куглари Маркова Маја и Марков Васко со нивниот тренер Николов Блажо, ќе учествуваат на Европското првенство во Bowling, кое се одржува во Атина од 14-ти до 22-ри Мај 2010.

Нивните резултати ќе можете да ги следите на нашата веб страница.

 Атина