Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 65 гости и нема членови

Медали

На 15-ти и 16-ти мај во Скопје се одржа митинг “EUROSWIM 2010” каде Андреј освои две први места и пет втори места.

Андреј со медалите

Минатиот викенд во Дубровник се одржа Златни Орландо и во конкуренција од 7 земји Андреј освои во 6 квалификациони трки 6 медали од кои: 2 златни и 4 сребрени. Во 4-те пласмани во финалињата освои едно трето и едно четврто место. Во продолжение следат слики.

 Андреј на пиедисталот

Андреј на пиедисталот

Андреј со конкуренцијата

Знамиња на учесниците

Андреј со сите медали