Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 34 гости и нема членови

02На традиционалниот меѓународен футсал турнир, кој се одржа во Марибор - Словенија, фудбалерите на СДГ Слобода, воглавно млади репрезентативци, го освоија одличното 2-ро место.
За тимот на СДГ Слобода настапија: Милош Наумовски, Сатула Алими, Јасин Алими, Агим Мерсини (капитен), Илијас Бахтијар, Бојан Ангелов, Марјан Стевоски, Стефан Ѓиков, Илијас Мухединов и Никола Јовчевски. Тренер Борче Боев, Претседател на НСФГМ - Тихо Русовски, Генерален секретар на НСФГМ - Дамир Розман и толкувач Спиро Ристовски.