Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 290 гости и нема членови

Меѓународни настапи

Андреј со пехарот

На 08.05.2010 Андреј настапи на Шаренградскиот куп во Крушевац, Србија. Во конкуренција од пливачи од Србија, Бугарија, Словачка, БиХ и Македонија настапи во две дисциплини 100м слободно и 100м делфин. И во двете беше трет.

Куманово 24.10.2009
На првиот меѓународен турнир во организација на Спортрското здружение Куманово, учествуваа 5 екипи. 

Првак на турнирот - тимот на Скопје

Подкатегории