Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 282 гости и нема членови

Меѓународни настапи

Во четврток вечерта на единствен и величествен начин беше затворена 21-та олимпија на глуви во Тајпеј - Тајван, а олимпиското знаме беше предадено на следниот домаќин Атина во 2013година.

Donalda Amos претседател на Deaflympics

 На олимпијадата за глуви која се одржува во Тајпеј - Тајван нашите олимпијци постигнаа извонредни резултати во силната конкуренција.

Стојаноски Андреј

Вчерашниот слободен ден Македонскиот олимписки тим го искористи за посета на средното училиште Ли Шен.

Средно училиште

 Денеска на олимпијдата за глуви во Тајпеј настапија двајца наши спортисти.

Андреј Стојаноски и Сенад Османовски со верните обожавателки

Подкатегории