Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 51 гости и нема членови

На Собранието одржано на 23.01.2010 година, беа избрани следните членови на Извршниот одбор:

 

Претседател:

Тихо Русоски
 
  Тихо Русоски  
     
     
 

 Генерален секретар:

Дамир Розман

 
  Дамир Розман  
     
     
  Членови на Извршниот одбор:  
   
Маја Маркова Нанчо Трајанов Мирвета Димировска
Маја Маркова Нанчо Трајанов Мирвета Димировска
     
Живко Трајкоски Фикрет Мехмет Зоран Ѓиков
Живко Трајкоски Фикрет Мехмед Зоран Ѓиков
     
Мартин Ангелов   Владо Трнков
Мартин Ангелов  

Владо Трнков